AmBank (M) Berhad

AmBank (M) Berhad adalah institusi kewangan di bawah AmBank Group – sebuah institusi kewangan yang terkenal di Malaysia. Dengan pengalaman selama 42 tahun dalam bidang perbankan, AmBank Group menawarkan banyak produk dan servis di dalam sektor perbankan.

AmBank Group disenaraikan di Bursa Saham Malaysia pada tahun 1988, dan pada masa sekarang adalah kumpulan perbankan keenam terbesar di Malaysia.

Selain AmBank (M) Berhad, AmBank Group terdiri daripada AmInvestment Bank, AmInvest, AmBank Islamic, AmGeneral Insurance, dan AmMetLife. AmBank Berhad adalah anak syarikat terbesar di dalam kumpulan AmBank.

Bank AmBank mempunyai 175 cawangan dan 766 mesin ATM di seluruh Malaysia. Perkhidmatan dan produk perbankan yang disediakan merangkumi perbankan konvensional dan juga perbankan Islam.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Ambank (M) Berhad
Level 48, Menara AmBank, No. 8, Jalan Yap Kwan Seng, 50450 Kuala Lumpur
03-21673000
03-21665593
Laman Web Rasmi

Pelan Pinjaman Peribadi Yang Ditawarkan Oleh AmBank (M) Berhad

Berikut ialah skim pinjaman peribadi yang ditawarkan oleh AmBank (M) Berhad.

AmBank Islamic AmMoneyLine Facility-i

AmBank Islamic AmMoneyLine Facility-i

AmBank Islamic AmMoneyLine Facility-i adalah pinjaman peribadi Islamik Tak Bercagar yang dibuka untuk Bekerja Sendiri, Kakitangan GLC, Kakitangan Kerajaan, Kakitangan Swasta dengan jumlah pembiayaan dari RM2000 hingga RM100000 dan tempoh pembiayaan dari 12 bulan sehingga 60 bulan.
Mohon Pinjaman Ini
AmBank AmMoneyLine Personal Loan

AmBank AmMoneyLine Personal Loan

AmBank AmMoneyLine Personal Loan adalah pinjaman peribadi Konvensional Tak Bercagar yang dibuka untuk Bekerja Sendiri, Kakitangan GLC, Kakitangan Kerajaan, Kakitangan Swasta dengan jumlah pembiayaan dari RM2000 hingga RM100000 dan tempoh pembiayaan dari 12 bulan sehingga 60 bulan.
Mohon Pinjaman Ini
Ambank Islamic Personal Financing-i

AmBank Islamic Personal Financing-i

AmBank Islamic Personal Financing-i adalah pinjaman peribadi Islamik Tak Bercagar yang dibuka untuk Kakitangan GLC, Kakitangan Kerajaan, Kakitangan Swasta dengan jumlah pembiayaan dari RM5000 hingga RM200000 dan tempoh pembiayaan dari 24 bulan sehingga 120 bulan.
Mohon Pinjaman Ini

Pelan Pinjaman Peribadi Popular