Hubungi Kami

Ada soalan atau pertanyaan tentang pinjaman peribadi atau kad kredit? Gunakan borang di bawah untuk menghubungi pihak kami dengan mesej anda.

Sila guna Sistem Semak Kelayakan Pinjaman atau Sistem Cari Kad Kredit yang kami sediakan untuk memudahkan anda semak kelayakan dan cari pinjaman atau kad yang sesuai dengan kelayakan anda.
Sila layari Laman Pinjaman Peribadi atau Laman Kad Kredit untuk pilih pinjaman atau kad daripada senarai Pinjaman Peribadi dan Kad Kredit.
Sila hubungi terus institusi kewangan (bank/koperasi/komuniti kredit) yang terlibat. Pihak kami tidak ada akses kepada akaun pinjaman anda. Laman web ini (PPB) adalah laman web informasi berkaitan pinjaman dan kad kredit di Malaysia - kami bukan institusi kewangan.
Sila baca Panduan CTOS/CCRIS yang telah disediakan di laman web ini.
Sila baca panduan Penangguhan Bayaran Pinjaman COVID-19 (Moratorium) untuk maklumat lengkap berkaitan Moratorium sempena pandemik COVID-19.

Sekali lagi ingin pihak kami tekankan bahawa pihak kami bukan Institusi Kewangan (Bank/Koperasi/Kredit Komuniti - Pinjaman Berlesen.

Laman web ini hanya menyenaraikan semua pinjaman/pembiayaan peribadi dan kad kredit di Malaysia. .Kami tidak ada hubungan dengan sebarang Institusi Kewangan.

Jika anda mempunyai urusan/masalah dengan Institusi Kewangan - Sila hubungi terus Institusi kewangan terlibat. Guna saluran yang betul.