Menu

Pinjaman Peribadi Koperasi

Pinjaman peribadi koperasi di Malaysia. Berikut ialah senarai pelan pinjaman peribadi yang ditawarkan oleh koperasi-koperasi yang berdaftar di Malaysia. Antara kelebihan skim pembiayaan peribadi koperasi berbanding pembiayaan peribadi bank ialah kebanyakan koperasi menerima permohonan bagi mereka yang telah disenaraihitamkan oleh bank, atau mempunyai rekod buruk di laporan CCRIS. Pinjaman peribadi koperasi juga menawarkan jumlah pinjaman yang lebih tinggi berbanding bank, dan juga tempoh pembiayaan yang lebih lama. Pilih skim pembiayaan peribadi yang anda ingini dan klik pada pinjaman tersebut untuk maklumat lanjut seperti syarat kelayakan memohon, jumlah pinjaman yang boleh dimohon, tempoh pembiayaan, dokumen yang diperlukan, caj yang dikenakan dan bagaimana cara untuk mohon.

KOWAMAS e-Wawasan menawarkan ciri-ciri menarik seperti jumlah pembiayaan yang tinggi dengan tempoh yang panjang. Anda juga boleh menggunakan ciri penyatuan hutang dengan pinjaman ini untuk menyatukan hutang-hutang kepada satu pinjaman. Dengan kadar keuntungan tahunan yang rendah, pinjaman ini sesuai dimohon bagi mereka yang mempunyai masalah kewangan….

Mohon Sehingga

RM200000

Selama

120 bulan

Kadar Faedah

3.99% p.a

KOBETA Cash-i adalah pelan pinjaman peribadi daripada Koperasi Bersatu Tenaga Malaysia Berhad (KOBETA). KOBETA adalah koperasi sah yang berdaftar di bawah Akta Koperasi Malaysia 1993…

Mohon Sehingga

RM250000

Selama

120 bulan

Kadar Faedah

4.99% p.a

Ukhwah Cash-i adalah pelan pembiayaan peribadi Islamik tak bercagar yang ditawarkan oleh Koperasi Ukhwah Malaysia Berhad. Pelan pinjaman peribadi ini dibuka kepada kakitangan kerajaan, kakitangan…

Mohon Sehingga

RM200000

Selama

120 bulan

Kadar Faedah

4.35% p.a

Tak Tahu Nak Pilih Yang Mana Satu?

Guna Sistem Semak Kelayakan Pinjaman Peribadi yang kami sediakan untuk mengetahui pinjaman peribadi yang paling sesuai berdasarkan kelayakan anda.

>