Menu

Kad Kredit Air Miles

Berikut ialah senarai kad kredit air miles di Malaysia. Kad kredit ini adalah jenis kad kredit yang memberikan ganjaran dalam bentuk mata ganjaran “Air Miles” setiap kali anda berbelanja menggunakan kad kredit anda.

Mata ini boleh anda tebus untuk mendapatkan ganjaran seperti penerbangan percuma, diskaun untuk tiket penerbangan, naik taraf (upgrade) tiket kapal terbang anda ke kelas yang lebih tinggi dan pelbagai lagi kelebihan. Kelebihan ini adalah bergantung kepada institusi kewangan yang menawarkan kad kredit tersebut.

Mata ganjaran yang diberikan oleh setiap kad kredit adalah berbeza. Oleh itu klik pada kad yang anda ingini untuk maklumat lanjut tentang mata ganjaran yang ditawarkan oleh kad tersebut dan ketahui juga bagaimana anda boleh mohon kad kredit tersebut secara online.

Kad kredit terbaik untuk mereka yang gemar “travel” dan dalam masa yang sama inginkan keselesaan dan keistimewaan gaya “VIP”. Dapatkan mata ganjaran air miles…

Kadar Faedah

15% p.a

Yuran Tahunan

RM600

Kelayakan Gaji

RM8333

Tak Tahu Nak Pilih Yang Mana Satu?

Guna Sistem Cari Kad Kredit yang kami sediakan untuk memilih kad kredit terbaik berdasarkan kelayakan dan apa yang anda inginkan daripada kad kredit anda.

>