Menu

HSBC Bank Malaysia Berhad

HSBC Bank Malaysia Berhad diperbadankan di Malaysia pada tahun 1994. Bank ini adalah anak syarikat HSBC Group, iaitu hakmilik penuh HSBC Holding plc yang beribu-pejabat di London. HSBC Holdings plc adalah bank ketujuh terbesar di dunia. HSBC adalah singkatan untuk The Hongkong and Shanghai Banking Corporation Limited.

Bank HSBC adalah bank asing terbesar di Malaysia. Satu pertiga daripada cawangan HSBC Bank Malaysia Berhad mengamalkan konsep perbankan Islam, di bawah anak syarikat mereka iaitu HSBC Amanah Malaysia Berhad – yang beroperasi sejak tahun 2007.

HSBC Bank Malaysia Berhad menyediakan pelbagai produk dan servis perbankan, konvensional dan Islamik untuk individu dan komersial. Produk perbankan peribadi yang disediakan oleh HSBC termasuk  HSBC Premier, HSBC Advance, kad kredit, kad debit, pinjaman peribadi, pinjaman perumahan, tukaran wang asing, dan pelaburan.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
HSBC Bank Malaysia Berhad
No. 2, Leboh Ampang, Peti Surat 10244, 50912 Kuala Lumpur
1300 88 1388
03-20701146
Laman Web Rasmi

Pinjaman Peribadi HSBC Bank Malaysia Berhad

Berikut ialah skim pinjaman peribadi yang ditawarkan oleh HSBC Bank Malaysia Berhad. Klik pada pinjaman tersebut untuk maklumat lanjut dan maklumat bagaimana anda boleh mohon secara online.

HSBC Amanah Personal Financing-i

HSBC Amanah Personal Financing-i adalah pinjaman peribadi Islamik Tak Bercagar yang ditawarkan untuk Bekerja Sendiri, Kakitangan GLC, Kakitangan Kerajaan, Kakitangan Swasta, Pesara dengan jumlah pembiayaan dari RM6000 hingga RM150000 dan tempoh pembiayaan dari 24 bulan sehingga 84 bulan. Kelayakan gaji yang diperlukan cuma RM3000 sebulan.

Jumlah PembiayaanRM6000 hingga RM150000
Tempoh Pembiayaan24 bulan hingga 84 bulan
Mohon Pinjaman Ini

Kad Kredit HSBC Bank Malaysia Berhad

Berikut ialah senarai kad kredit yang ditawarkan olen HSBC Bank Malaysia Berhad. Klik pada kad kredit tersebut untuk maklumat lanjut dan maklumat bagaimana anda boleh mohon kad kredit tersebut secara online.

  Pihak kami sedang dalam proses mengemaskini kad kredit yang ditawarkan oleh HSBC Bank Malaysia Berhad. Segala kesulitan amat dikesali.

Pelan Pinjaman Peribadi Popular

>