Menu

Kad Kredit Perniagaan

Kad kredit perniagaan (business credit card) adalah kad kredit yang disasarkan kepada golongan peniaga atau pemilik perniagaan. Selalunya kad kredit ini didatangkan dengan kelebihan dan ciri-ciri khas untuk membantu business seperti ganjaran perjalanan atau rebat tunai untuk tempahan hotel atau padang golf, dan keistimewaan-keistimewaan berkaitan.

Kebanyakan kad kredit jenis ini juga adalah kad kredit premium atau prestige daripada MasterCard atau Visa. Ciri ini membenarkan pemilik kad kredit ini menggunakan keistimewaan perkhidmatan yang ditawarkan oleh Visa dan MasterCard.

Berikut ialah senarai kad kredit perniagaan yang ditawarkan di Malaysia. Pilih kad kredit yang anda ingini untuk maklumat lanjut berkaitan kad tersebut. Ketahui juga bagaimana anda boleh mohon kad tersebut secara atas talian (online).

Kad Kredit Citi Business Platinum Card adalah kad khusus untuk pemilik perniagaan yang inginkan keistimewaan dalam urusan perniagaan di samping keselesaan ketika melancong untuk…

Kadar Faedah

15% p.a

Yuran Tahunan

Percuma

Kelayakan Gaji

RM4000

Kad kredit khusus untuk pemilik perniagaan yang inginkan keistimewaan dan kelesaan berbelanja di dalam dan luar negara. Dapatkan rebat tunai (cashbacks) tanpa had dan…

Kadar Faedah

15% p.a

Yuran Tahunan

RM300

Kelayakan Gaji

RM4000

Tak Tahu Nak Pilih Yang Mana Satu?

Guna Sistem Cari Kad Kredit yang kami sediakan untuk memilih kad kredit terbaik berdasarkan kelayakan dan apa yang anda inginkan daripada kad kredit anda.

>