Menu

Kad Kredit Kadar Faedah Rendah

Kad kredit kadar faedah rendah adalah kad kredit yang bukan sahaja akan memudahkan anda berbelanja, tetapi juga akan beri penjimatan dengan caj kadar tahunan (interest rate) yang rendah.

Caj kadar faedah (untuk kad kredit konvensional) atau caj kadar keuntungan (untuk kad kredit Islamik) untu kad kredit selalunya adalah di julat 18% p.a. Walau bagaimanapun, kad dengan kadar faedah tahunan yang rendah adalah di bawah 10% p.a.

Berikut ialah senarai kad kredit di Malaysia dengan caj interest rate tahunan rendah yang ditawarkan oleh institusi kewangan di Malaysia. Pilih kad kredit yang anda ingini untuk mengetahui ciri-ciri menarik yang ditawarkan oleh kad kredit tersebut, dan bagaimana anda boleh mohon kad tersebut secara online.

Kad Kredit BSN Visa Classic menawarkan mata ganjaran (rewards points) dengan setiap perbelanjaan RM1. 1 point untuk perbelanjaan dalam negara, dan 2 points untuk…

Kadar Faedah

11% p.a

Yuran Tahunan

Percuma

Kelayakan Gaji

RM2000

Dapatkan caj kadar faedah terendah dengan kad kredit Alliance Bank You:nique Rates – hanya 9% p.a. Ditambah pula dengan yuran tahunan percuma untuk tahun…

Kadar Faedah

9% p.a

Yuran Tahunan

RM148

Kelayakan Gaji

RM2000

Tak Tahu Nak Pilih Yang Mana Satu?

Guna Sistem Cari Kad Kredit yang kami sediakan untuk memilih kad kredit terbaik berdasarkan kelayakan dan apa yang anda inginkan daripada kad kredit anda.

>