Menu

Yayasan Ihsan Rakyat (YIR)

Yayasan Ihsan Rakyat (YIR) ditubuhkan pada 25 Mei 2012 dan adalah sebuah syarikat yang berdaftar di Malaysia di bawah Akta Syarikat 2016. YIR bukanlah sebuah Koperasi berdaftar seperti yang disangkakan oleh ramai pihak.

Bernaung di bawah syarikat utama iaitu RCE Marketing Sdn. Bhd., Yayasan Ihsan Rakyat menjalankan dan menguruskan dana untuk menawarkan pelan pembiayaan peribadi kepada kakitangan awam.

RCE Marketing Sdn. Bhd. adalah syarikat kewangan berlesen yang berdaftar, dan adalah anak syarikat milik penuh RCE Capital Berhad yang disenaraikan di Bursa Saham Malaysia. RCE Capital Berhad pula adalah anak syarikat kepada Amcorp Group Berhad dibawah selaan Tan Sri Azman Hashim.

Kerjasama antara YIR dan RCE telah melahirkan beberapa produk pinjaman peribadi. Yang terkini ialah pinjaman peribadi RCE Yayasan Ihsan yang ditawarkan kepada kakitangan kerajaan. Pinjaman ini menawarkan jumlah pinjaman yang tinggi dengan syarat kelayakan gaji yang rendah.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Yayasan Ihsan Rakyat (YIR)
Tingkat 18, Menara AmMetLife, 1 Jalan Lumut, 50400 Kuala Lumpur, Malaysia
03-40470888
03-40470888
Laman Web Rasmi

Pinjaman Peribadi Yayasan Ihsan Rakyat (YIR)

Berikut ialah skim pinjaman peribadi yang ditawarkan oleh Yayasan Ihsan Rakyat (YIR). Klik pada pinjaman tersebut untuk maklumat lanjut dan maklumat bagaimana anda boleh mohon secara online.

Yayasan Ihsan Rakyat Pembiayaan Peribadi-i

Yayasan Ihsan Rakyat Pembiayaan Peribadi-i adalah pinjaman peribadi Islamik Tak Bercagar yang ditawarkan untuk Kakitangan Kerajaan dengan jumlah pembiayaan dari RM2500 hingga RM150000 dan tempoh pembiayaan dari 12 bulan sehingga 120 bulan. Kelayakan gaji yang diperlukan cuma RM1500 sebulan.

Jumlah PembiayaanRM2500 hingga RM150000
Tempoh Pembiayaan12 bulan hingga 120 bulan
Mohon Pinjaman Ini

Kad Kredit Yayasan Ihsan Rakyat (YIR)

Berikut ialah senarai kad kredit yang ditawarkan olen Yayasan Ihsan Rakyat (YIR). Klik pada kad kredit tersebut untuk maklumat lanjut dan maklumat bagaimana anda boleh mohon kad kredit tersebut secara online.

  Pihak kami sedang dalam proses mengemaskini kad kredit yang ditawarkan oleh Yayasan Ihsan Rakyat (YIR). Segala kesulitan amat dikesali.

Pelan Pinjaman Peribadi Popular

>