Menu

Emicro Services Sdn Bhd

Emicro Services Sdn Bhd adalah sebuah syarikat pemberi pinjam wang (PPW) berlesen yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan juga dengan Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan (KPKT).

Syarikat ini dahulunya dikenali sebagai Ice Nara Sdn Bhd dan memulakan operasi sebagai Emicro Services pada April 2015. Syarikat Emicro menawarkan produk pembiayaan peribadi habis bulan (payday loan) menerusi Emicro Personal Financing.

Pelan pinjaman Pembiayaan Peribadi Emicro memerlukan proses mohon yang tidak membebankan dan kelulusan segera. Baca lebih lanjut tentang pelan pinjaman peribadi yang ditawarkan oleh Emicro Services Sdn Bhd menerusi info di bawah.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Emicro Services Sdn Bhd
Lot 205B 2nd Floor Podium Block Faber Towers, Jalan Desa Bahagia, 58100, Taman Desa Kuala Lumpur, Malaysia
1800 88 8668

Laman Web Rasmi

Pinjaman Peribadi Emicro Services Sdn Bhd

Berikut ialah skim pinjaman peribadi yang ditawarkan oleh Emicro Services Sdn Bhd. Klik pada pinjaman tersebut untuk maklumat lanjut dan maklumat bagaimana anda boleh mohon secara online.

Emicro Personal Loan Pembiayaan Peribadi

Emicro Personal Loan adalah pinjaman peribadi Konvensional Tak Bercagar yang ditawarkan untuk Bekerja Sendiri, Kakitangan GLC, Kakitangan Kerajaan, Kakitangan Swasta, Tentera dengan jumlah pembiayaan dari RM500 hingga RM3000 dan tempoh pembiayaan dari 4 bulan sehingga 6 bulan. Kelayakan gaji yang diperlukan cuma RM1500 sebulan.

Jumlah PembiayaanRM500 hingga RM3000
Tempoh Pembiayaan4 bulan hingga 6 bulan
Mohon Pinjaman Ini

Kad Kredit Emicro Services Sdn Bhd

Berikut ialah senarai kad kredit yang ditawarkan olen Emicro Services Sdn Bhd. Klik pada kad kredit tersebut untuk maklumat lanjut dan maklumat bagaimana anda boleh mohon kad kredit tersebut secara online.

  Pihak kami sedang dalam proses mengemaskini kad kredit yang ditawarkan oleh Emicro Services Sdn Bhd. Segala kesulitan amat dikesali.

Pelan Pinjaman Peribadi Popular

>