Al Rajhi Bank

Dengan sejarah selama 50 tahun dari Arab Saudi, Al Rajhi Bank bukanlah nama baru dalam bidang perbankan. Al Rajhi Bank adalah bank Islam terbesar di dunia. Malaysia adalah tapak pertama Al Rajhi dalam dunia perbankan antarabangsa.

Al Rajhi Bank mula mengorak langkah di Malaysia dengan menubuhkan cawangan pertama di Jalan Ampang pada Oktober 2006. Pada masa sekarang bank Al Rajhi mempunyai 17 cawangan di seluruh Malaysia, iaitu di Lembah Klang, Johor Bahru, Melaka, Pulau Pinang, Ipoh, Kota Bharu, Kuantan, Kuching, Sungai Petani dan Kota Kinabalu.

Walaupun lebih tertumpu kepada perbankan korporat, Al Rajhi juga menyediakan produk dan servis untuk perbankan individu, seperti akaun simpanan, akaun semasa, pinjaman peribadi, kad kredit, kad debit, pinjaman kenderaan dan lain-lain.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Al Rajhi Bank
Ground Floor, East Block, Wisma Selangor Dredging, 142-B Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia.
03-23326000
03-23326062
Laman Web Rasmi

Pelan Pinjaman Peribadi Yang Ditawarkan Oleh Al Rajhi Bank

Berikut ialah skim pinjaman peribadi yang ditawarkan oleh Al Rajhi Bank.

Al Rajhi Personal Financing-i

Al Rajhi Personal Financing-i

Al Rajhi Personal Financing-i adalah pinjaman peribadi Islamik Tak Bercagar yang dibuka untuk Bekerja Sendiri, Kakitangan GLC, Kakitangan Kerajaan, Kakitangan Swasta, Pesara dengan jumlah pembiayaan dari RM10000 hingga RM150000 dan tempoh pembiayaan dari 24 bulan sehingga 96 bulan.
Mohon Pinjaman Ini

Pelan Pinjaman Peribadi Popular