Koperasi Ukhwah Malaysia Berhad

Koperasi Ukhwah Malaysia Berhad (UKHWAH) adalah sebuah koperasi kredit yang popular di Malaysia. Koperasi ini ditubuhkan pada 1998 sebagai Koperasi Usahawan Islam Malaysia Berhad di Kuala Lumpur. Pada tahun 2002 koperasi ini telah menukar namanya kepada Koperasi Pendidikan Islam Malaysia Berhad (UKHWAH).

Koperasi UKHWAH telah menjalinkan kerjasama strategik dengan beberapa institusi kewangan di Malaysia. Antaranya ialah Maybank Islamic, Ambank Berhad, dan juga Bank Kerjasama Rakyat Malaysia (Bank Rakyat). Kerjasama ini membolehkan Koperasi Ukhwah menawarkan pelan pinjaman peribadi yang menarik dan berpatutan kepada rakyat Malaysia, khususnya kakitangan kerajaan dan kakitangan GLC.

Pakej pinjaman peribadi yang terkenal dari Koperasi Ukhwah Malaysia Berhad ialah UKHWAH Cash-i. Pelan ini ditawarkan kepada kakitangan kerajaan, kakitangan GLC, dan pekerja badan berkanun yang terpilih.  Baca lebih lanjut tentang pembiayaan peribadi Koperasi Ukhwah di bawah.

Koperasi Ukhwah Malaysia Berhad

No 8, Lorong Medan Tuanku 1, 50300 Kuala Lumpur, Malaysia

03-2692 9222

03-2691 2530

Pelan Pinjaman Peribadi Yang Ditawarkan Oleh Koperasi Ukhwah Malaysia Berhad

Berikut ialah skim pinjaman peribadi yang ditawarkan oleh Koperasi Ukhwah Malaysia Berhad.

Ukhwah Cash-i

UKHWAH Cash-i

UKHWAH Cash-i adalah pinjaman peribadi Islamik Tak Bercagar yang dibuka untuk Kakitangan GLC, Kakitangan Kerajaan dengan jumlah pembiayaan dari RM2000 hingga RM200000 dan tempoh pembiayaan dari 24 bulan sehingga 120 bulan.
Mohon Pinjaman Ini

Lain-Lain Pelan Pinjaman Peribadi di Malaysia

Ukhwah Cash-i

UKHWAH Cash-i

Ukhwah Cash-i adalah pelan pembiayaan peribadi Islamik tak bercagar yang ditawarkan oleh Koperasi Ukhwah Malaysia Berhad. Pelan pinjaman peribadi ini dibuka kepada kakitangan kerajaan, kakitangan

Baca Seterusnya